Hoppa till sidans innehåll

För alla, oavsett förutsättningar


Haninge Badmintonklubb vill nå ut med badminton för alla i Haninge Kommun. För att göra detta driver vi i utvecklingsområden som skall skapa förutsättningar för detta.  

Pröva-på-badminton. Haninge BMK har genomfört pröva-på-spel 2016 och 2019 och vill under 2020 verka för att vi permanentar genomförande av detta till sport, sommar och höstlov. Vi för också dialog med Haninge Kommun om att komma ut med detta i flera av kommunens sporthallar.

Digitalisering. Haninge BMK vill vara en samtida förening och leva i takt med hur yngre människor interagerar med andra och verksamheter via sociala medier. Vi behöver vara med i detta för att upplevas som relevanta och vi verkar för att bli ”Sveriges mest digitaliserade förening”. Konkret innebär detta att vi ändrar vår IT-miljö så att alla interaktion med klubben kan ske via dator, platta och telefon.

Barn- och föräldrakontrakt. Badmintonförbundet och Haninge Kommun ställer krav på att idrottsrörelsen skall leva upp till barnkonventionen och att detta får genomslag i verksamhet. Haninge BMK vill införa ett ”kontrakt” som reglerar detta, hur man förväntas agera och hur detta kommer att följas upp under verksamhetsåret.

Badminton-community. Haninge BMK vill verka för badminton som breddsport i Haninge Kommun. Vår insikt är att det mesta av spel sker utanför klubbens domäner. Till detta vill vi skapa förutsättningar för nya i kommunen att finna andra att spela med eller underlätta kommunikation inom kamratgäng eller organisationer.

Uppdaterad: 13 MAJ 2020 10:01 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info