Hoppa till sidans innehåll

För alla, oavsett förutsättningar


Haninge Badmintonklubb vill nå ut med badminton för alla i Haninge Kommun. För att göra detta driver vi i utvecklingsområden som skall skapa förutsättningar för detta.  

I den pandemisituation som uppstått har vi fått pausa det mesta av våra satsningar och hoppas kunna återuppta dessa när situationen ändrar sig. 

Pröva-på-badminton i skolor. Haninge BMK genomför gratis-pröva-på-spel under sportlov, sommarlov, höstlov och jullov. Under hösten 2020 har vi startat skoltidsnära aktiviteter för barn och ungdomar i Söderbymalm och Åbyskolan tillsammans med Idrott Utan Gränser. Detta kommer vi att utvidga under våren 2021 till Höglundaskolan och Fredrika-Bremer. 

Digitalisering. Haninge BMK vill vara en samtida förening och leva i takt med hur yngre människor interagerar med andra och verksamheter via sociala medier. Vi behöver vara med i detta för att upplevas som relevanta och vi verkar för att bli ”Sveriges mest digitaliserade förening”. Konkret innebär detta att vi ändrar vår IT-miljö så att alla interaktion med klubben kan ske via dator, platta och telefon.

Badminton-community. Haninge BMK vill verka för badminton som breddsport i Haninge Kommun. Vår insikt är att det mesta av spel sker utanför klubbens domäner. Till detta vill vi skapa förutsättningar för nya i kommunen att finna andra att spela med eller underlätta kommunikation inom kamratgäng eller organisationer.

Uppdaterad: 13 MAJ 2020 10:01 Skribent: Hans Christensen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info