Hoppa till sidans innehåll

Badminton för alla, oavsett förutsättningar


Haninge Badmintonklubb vill medverka till badminton för alla, oavsett förutsättningar. Vår vision är att badminton skall vara en plattform för hälsa, nya möten och integration i Haninge Kommun. Detta genomsyrar våra aktiviteter och aktivitetsområden spela, lära, träna och tävla.  

Spela. Våra spela-aktiviteter är tänkt för dig som kanske redan deltar i annat och vill spela mer. För att deltaga i spela behövs inget medlemskap. Läs mer om vår Drop-In och vår Badminton-Community.

Lära. Våra lära-aktiviteter är tänkt för dig som är ny i sporten, vill förstå spelets grunder för att se om det kan vara något. För att deltaga i lära behövs inget medlemskap, men du är försäkrad vid deltagande. Läs mer om vår Badmintonskola och Gratis-pröva-på.    

Träna. Våra träna-aktiviteter är tänkt för dig som vill träna för att kunna spela motionstävlingar eller av distrikt och förbund anordnande tävlingar. För att deltaga i träna vill vi att du är medlem och då försäkrad. Läs mer om vår Badmintonträning för barn, unga och vuxna. 

Tävla. Våra tävla-aktiviteter är tänkt för dig som vill mäta din förmåga mot andra, oavsett ålder eller förmåga. Vi anordnar egna tävlingar, deltar i tävlingar som anordnas av Korpen, Stockholms och Sveriges Badmintonförbund. Läs mer om Tävlingar för barn, unga och vuxna.    

Uppdaterad: 11 DEC 2019 23:01 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info