Hoppa till sidans innehåll

Spela badminton


Spela är tänkt för dig som vill spela mer badminton. Kanske spelar du redan, men vill spela mer eller så söker du efter någon eller några likasinnade att spela med. Inom detta område har vi följande aktiviteter.

Drop-In Badminton. Drop-In Badminton är ett tillfälle för dig som inte har någon fast spelpartner, eller vill spela mer, att kunna spela tillsammans med likasinnade. Drop-In innebär att de som kommer spelar mot de som kommer på förbokade banor. Under vår och höstterminen 2020 har vi spelat i Haninge Rackethall men med i ovh med att de drar ned på antalet badmintonbanor söker vi en ny anläggning och för dialog med Skogås Racketcenter. Vår ambition är att drop-in skall fortsätta utvecklas för yngre, äldre, flickor och kvinnor.

Egen instruktion. Egen instruktion bokas med våra utbildade instruktörer, i grupp eller enskilt. Kostar 200 kr/timme plus hyra av bana. Bollar ingår. 

Badminton-community. Som medlem i Haninge Badmintonklubb blir du inbjuden till vår IT-baserade community baserad på matchi.se. Finna någon att spela med? Bjuda in till spontanspel? Dela information och tips? 

Uppdaterad: 11 DEC 2019 23:16 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info