Hoppa till sidans innehåll

Spela


Spela är tänkt för dig som vill spela mer badminton. Kanske spelar du redan, men vill spela mer eller så söker du efter någon eller några likasinnade att spela med. Inom detta område har vi följande aktiviteter.

Drop-In Badminton. Drop-In Badminton är ett tillfälle för dig som inte har någon fast spelpartner, eller vill spela mer, att kunna spela tillsammans med likasinnade. Drop-In innebär att det som kommer spelar mot de som kommer på förbokade banor och vi spelar tisdagar och torsdagar mellan 19 och 21 i Haninge Rackethall. Drop-In har funnits sedan 2016 och på tisdagar spelar de som håller en något högre standard. Kostar 85 kr/tillfälle alt. 10  ggr klippkort 800 kr. Bollar ingår. Typiskt antal deltagare tisdagar 16 till 24 och torsdagar 8 till 16 personer. Åldersspannet 20 till 80 år. Vår ambition är att Drop-In skall fortsätta utvecklas för yngre, äldre, flickor och kvinnor. Brukar vara lite intensivare på tisdagar än torsdagar. 

Egen instruktion. Egen instruktion bokas med våra utbildade instruktörer, i grupp eller enskilt. Kostar 200 kr/timme plus hyra av bana. Bollar ingår. 

Badminton-community. Som medlem i Haninge Badmintonklubb blir du inbjuden till vår IT-baserade community baserad på matchi.se. Finna någon att spela med? Bjuda in till spontanspel? Dela information och tips? Ta del av bilder och resultat från tävlingar? Var med och påverka badmintonens utformning? Då är detta rätt forum för dig

Uppdaterad: 11 DEC 2019 23:16 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info