Hoppa till sidans innehåll

Spela badminton


Haninge Badmintonklubb vill under aktivitetsområdet spela mer badminton medverka till att bredda badminton till fler och utveckla den som motionsidrott. Detta gör vi främst tillsammans med Haninge Rackethall där vi försöker att bidraga till en positiv tillströmning av nya besökare. Haninge Rackethall har 8 banor och har nyligen uppdaterat sitt bokningsförfarande via bokningssystemet Matchi. Detta är vad vi erbjuder.

Gratis pröva-på-badminton. Haninge Badmintonklubb erbjuder gratis-pröva-på-badminton under sportlov, sommarlov och höstlov. Dessa aktiviteter genomför vi som sammanhållna aktiviteter under ett antal tillfällen och vi välkomnar alla, i alla åldrar till dessa. Vi kommunicerar när och var via facebook.com/haningebadmintonklubb, via Haninge Kommuns evenemangskalender och i kalendariet på vår hemsida: https://www.haningebmk.se/Kalendarium/

Tider för enstaka eller återkommande spel. Haninge Rackethall erbjuder att via matchi.se boka banor för enstaka eller återkommande tillfällen. Läs mer på: haningerackethall.se eller ring reception på 08-50024905.

Drop-In Badminton. Drop-In Badminton är ett tillfälle för dig som inte har någon fast spelpartner, eller vill spela mer, att kunna spela tillsammans med likasinnade. Drop-In innebär att det som kommer spelar mot de som kommer på förbokade banor och vi spelar tisdagar och torsdagar mellan 19 och 21 i Haninge Rackethall. Drop-In har funnits sedan 2016 och på tisdagar spelar de som håller en något högre standard. Kostar 85 kr/tillfälle alt. 10  ggr klippkort 800 kr. Bollar ingår. Typiskt antal deltagare tisdagar 16 till 24 och torsdagar 8 till 16 personer. Åldersspannet 20 till 80 år. Vår ambition är att Drop-In skall fortsätta utvecklas för yngre, äldre, flickor och kvinnor. Brukar vara lite intensivare på tisdagar än torsdagar. 

Egen instruktion. Egen instruktion bokas med våra utbildade instruktörer, i grupp eller enskilt. Kostar 200 kr/timme plus hyra av bana. Bollar ingår. 

Badminton-community. Som medlem i Haninge Badmintonklubb blir du inbjuden till vår IT-baserade community baserad på Office 365. Deltagandet kostar inget. Finna någon att spela med? Bjuda in till spontanspel? Dela information och tips? Ta del av bilder och resultat från tävlingar? Var med och påverka badmintonens utformning? Då är detta rätt forum för dig.

Intresserad av att veta mer? Mejla till: This is a mailto link

Uppdaterad: 11 DEC 2019 23:16 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info