Hoppa till sidans innehåll

Lära badminton


Under lära badminton skiljer på instruktion och träning. Instruktion ser vi som en väg in i att utveckla sin badminton för att kunna spela mer, deltaga i träning och tävling. Träning ser vi som tävlingsförberedande.

Badmintonskola. Vår badmintonskola genomför vi som en instruktion med fokus på badmintonens alla beståndsdelar. Instruktionen bedrivs i förmågeanpassade grupper som vi kallar Lämmeln, Räven, Lodjuret och Vargen. Lämmeln: För dig som är ny i sporten eller har spelat och vill få en genomgång som du kan bygga vidare på. Räven: För dig som ohindrat håller bollen i spel med backhand och forehand och slår backhandserve. Lodjuret: Till dig som ohindrat tillämpar spelets alla beståndsdelar i singel och i dubbel, spelar på denna nivå och vill vidare. Vargen: Till dig som tillämpar spelets beståndsdelar i match, mot motståndare på samma eller bättre nivå. Så utbildas grupperna. Alla instruktionsgrupper bygger på de delar som vi ser utgör spelets beståndsdelar: Greppa, Serva, Slå, Röra, Spela, Kunna, Tävla och Utrusta. Badmintonskolan kostar Medlemskap + Terminsavgift 200/1000 kr t.o.m. 16 år och 300/1500 kr för vuxna. Badmintonskolan genomförs typiskt lördagar och onsdagar. Läs mer i vårt kalendarium: https://www.haningebmk.se/Kalendarium/

Träning. Träning har vi en grupp i åldern 11 till 15 år och den träffas på måndagar. Läs mer i vårt kalendarium: https://www.haningebmk.se/Kalendarium/. Kostar medlemskap + terminsavgift 200/650 kr t.o.m. 16 år och 300/650 kr.

 

Uppdaterad: 11 DEC 2019 23:28 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info