Hoppa till sidans innehåll

Stödja badminton


Badminton för alla, var som helst och genom vem som helst. 

Haninge BMK vill att det skall spelas badminton i alla privata och kommunala hallar, i företagens idrottsföreningar, hos Korpen, hos Friskis & Svettis, hos Friluftsfrämjandet, i skolan, genom privata intresseorganisationer, i kompisgäng, i släktturneringar, på gräsmattor - kort sagt varsomhelst och av vemsomhelst. Har du en tanke om att starta något, tveka inte att ta kontakt med oss så ser vi vad vi kan göra - tillsammans eller bara genom ett vi stöder under en period. This is a mailto link

Vi kan erbjuda alla typ av stöd kring kommunikation, administrativ support, redovisning, instruktörer & tränare, lokalbokning, finansiering - ja det mesta som behövs. Genom Svenska Badmintonförbundet har vi tillgång till en "lärplattform" med instruktioner och videoclip (BWF Shuttle Time - finns på youtube) och till denna kan vi erbjuda kurser för er som skulle vilja bli instruktörer i ert sammanhang. Just nu stöder vi följande aktörer. 

Haninge Kommuns skolor. Tillsammans med Svenska Badmintonförbundet genomförde vi en utbildning HT-2020 för 38 av kommunens 54 idrott- och hälsalärare. Efter detta har vi genomfört 2 stödveckor i respektive Söderbymalmskolan, Åbyskolan och Höglundaskolan. Vi ser fram mot en fortsättning under HT-2021 och VT-2022. 

Idrott utan Gränser. Idrott utan gränser genomför "skoltidsnära badminton" i Söderbymalm- och Åbyskolan mellan 15 och 17. Här har vi stöttat med tränare, racket och bollar. 

Haninge Kommun. Haninge Kommun anordnar lovaktiviteter för att presentera det lokala föreningslivet och här har vi stöttat sport-, sommar- och höstlovsaktiviteter med "pröva-på-verksamhet." Sommaren 2021 genomför vi "summer-burst" med "Utomhusbadminton vid Rudan" 26 juki till 8 augusti. 

Bertilsons inbjudningsbadminton. Bo-Christer Bertilson är en lokal badmintonprofil som brukar bjuda in till en egen badmintonturnering - i vårtid och kring advent. Här stöttar vi med kommunikation, administration, tävlingsledning och utrustning. 

Uppdaterad: 08 JUL 2021 08:43 Skribent: Hans Christensen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info