Hoppa till sidans innehåll

Tävla badminton, för alla


Haninge Badmintonklubb vill ge alla, oavsett spelnivå, möjlighet att få tävla och att få uppleva hur kul det är att mäta sin egen förmåga mot andras. Allt blir snabbt ”på riktigt” och spelet lyfter. Tävlingarna delas in i klasser och efter nivåer. Läs mer om klassindelning och nivåindelningJust nu är avvaktar vi utvecklingen av pandemin. 

För dig med begränsad tidigare erfarenhet

Prova-tävla är vårt första steg in i tävling och passar de som inte har någon tidigare, eller begränsad tävlingserfarenhet. En pröva-på-tävling arrangeras som en ”riktig” tävling med poängtavlor, domare, regler, upprop. Just nu har vi fokus på ungdomsklasser U9 till U17 och vi arrangerar en egen singel tävling med Haningeslaget Ungdom, deltar i Stockholms Badmintonförbunds Yonex 08-Cup och Seriespel. Läs mer om prova-på.

För dig med tidigare tävlingserfarenhet

Fortsätt-tävla är vårt andra steg in i tävling och passar de som har tagit sig vidare från prova-tävla. Fortsätt-tävla är en riktig tävling, arrangerad av Svenska Badmintonförbundet, med poängtavlor, domare, regler, upprop. Fokus är på ungdomsklasser U9 till U17 och tävlingarna arrangeras runt om i Stockholm. Läs mer om fortsätt-tävla.

Haningeslaget Open och Dam Haningeslaget Open är vår egen dubbeltävling för de herrar och damer som hunnit spela ett tag. pelas med en kvalificerings- och en finalpool där alla får spela hela tiden. En start 12.00 och inbollning fram till 12.15 brukar göra att vi är klara med prisutdelning innan 15.00. Vi spelar med fjäderbollar. Fika gör vi mellan kvalificerings- och finalpool och vi avslutar med gemensam prisutdelning​. 

Uppdaterad: 11 DEC 2019 23:29 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info