Hoppa till sidans innehåll

Tävla badminton


Tävlingar för dig med begränsad tidigare erfarenhet

Yonex 08-Cup Stockholm. 08-Cup är en pröva-på-att-tävla i singel och den arrangeras av Stockholms Badmintonförbund, tillsammans med sponsor Yonex och distriktets badmintonföreningar. Den passar de som inte har någon tidigare, eller begränsad tävlingserfarenhet. 08-Cup spelas som en ”riktig” tävling med poängtavlor, domare, regler, upprop i åldersklasserna U9 till U17, flickor och pojkar. Läs mer om hur det går till genom att klicka på länk till vänster. Tider: Finner ni i vårt kalendarium.

Stockholms BMF seriespel. Detta är vår pröva-på-att tävla i singel och dubbel och vi samarrangerar tillsammans med Stockholms Badmintonförbund. Vi anmäler oss och spelar som ett lag och tävlingen passar de som har någon tidigare erfarenhet, ett naturligt nästa steg för dig som spelat 08-Cup. Spelas som en ”riktig” tävling med poängtavlor, domare, regler, upprop i åldersklasserna U9 till U17, flickor och pojkar. Blandat singel och dubbel. Tider: Finner ni i vårt kalendarium.

Haningeslaget Open och Dam Haningeslaget Open är vår egen dubbeltävling för de herrar och damer som hunnit spela ett tag. Spelas med en kvalificerings- och en finalpool där alla får spela hela tiden. Typiskt håller vi på 2 timmar med gemensam start, gemensam avslutning och prisutdelning. Tider: Finner ni i vårt kalendarium.

Tävlingar för dig med tidigare tävlingserfarenhet

Sveriges Badmintonförbunds tävlingar för U9 till U17. Tävlingar för er som spelat tidigare genomför vi tillsammans med Sveriges Badmintonförbund, eller Badminton Sweden som de kallar sig. Fokus är på ungdomsklasser U9 till U17 och vi deltar primärt i tävlingar i Stockholm och Stockholms närregion. Tider: Finner ni i vårt kalendarium.

Uppdaterad: 11 DEC 2019 23:29 Skribent: Hans Christensen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info