Hoppa till sidans innehåll

Vem är du?


Haninge Badmintonklubb vill att alla, skall ges möjlighet att spela Badminton i Haninge. Vi utformar därför aktiviteter under spela, utveckla och tävla så att de skall passa både de som är nya i sporten och de som har några fler badmintonår under bältet. För dig som söker dig till badminton för första gången har vi pröva-på-aktiviteter. För dig som vill utveckla din badminton har vi en badmintonskola och i denna en introduktionsgrupp och för dig som vill pröva-på-att-tävla så har vi tävlingar för tävlingsovana. Exempel på hur vi resonerat kan tas ur vår indelningen i grupper i vår Badmintonskola.

Lämmeln. Lämmeln är för dig som är ny i sporten eller har spelat och vill få en genomgång som du kan bygga vidare på. I Lämmeln går vi genom alla spelets beståndsdelar och du kan flytta till nästa grupp Räven när du ohindrat kan hålla bollen i spel med både backhand och forehand.

Räven. Räven är för dig som ohindrat håller bollen i spel med backhand och forehand och slår backhandserve. I Räven sätter vi samman det man lärt sig i Lämmeln till olika spelsituationer där grepp, rörelse och slag kombineras samman.

Lodjuret. Lodjuret är dig som ohindrat tillämpar spelets alla delar i singel och i dubbel, spelar på denna nivå och vill vidare. I Lodjuret används alla delar ur Lämmeln och Räven och till detta läggs spelstrategi och att kunna anpassa denna till egna och motståndares styrkor och svagheter.

Vargen. Till dig som tillämpar spelets beståndsdelar i match, mot motståndare på samma eller bättre nivå. I Vargen talar vi spelstrategi och deltar i våra motionstävlingar, filmar och förbättrar oss.

Denna indelning gör att våra grupper har alla åldrar och att föräldrar spelar med sina barn. 

Badminton Family är den kunskapsplattform som vi hämtar filmat material från. Läs mer om dem på: https://badmintonfamly.com/

Passar du inte in i det vi har? Utöver det vi har löpande genomför kan vi arrangera något just för dig eller er. Egen instruktion eller en grupp som vill pröva-på? Inga problem, hör bara av er så ordnar vi detta.

 

 

 

 

 

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info