Hoppa till sidans innehåll

Vi i styrelsen


Vi är styrelsen som vill verka för "Badminton i Haninge för alla, oavsett förutsättningar"

Ordförande är Stockholmsfödde Mikael Hemmingberg som fastnade för badminton efter en idrottslig karriär som cyklist och basebollspelare. Det är vi tacksamma för. Mikael är den i styrelsen som har varit med längst och kan se tillbaka på mer än 15 år i badmintonens tjänst. Mikael når ni genom att mejla till: This is a mailto link eller ringa på 072 2516235.

Sekretarare och Kassör är Norrlänningen och MoDo-supporten Hans Christensen. Efter att ha flytt från Jämtland och Ångermanland konstatarade Hans att det inte fanns någon snö att åka utför på i Stockholm, att MoDo bara hade matcher ibland mot AIK och DIF och att golf faktiskt inte går att spela året om. Hans når ni genom att mejla till: This is a mailto link eller ringa på 070 5262578

Ledamot är IT-fantomen Marcus Marjasin som också är vår reality check med sina två barn i vår badmintonskola och i vår tävlingsverksamhet. Som sådan kommer han hela tiden med kloka inspel kring hur en småbarnsfamilj har det, behöver agera och tänka. Marcus når ni genom att mejla till: This is a mailto link eller ringa på 073 0732311.

Ledamot är även Elliott Vinsa som kom in i vår klubb genom att Hans tjatat ned Ellioptts far när de träffats på Malmens Konditori & Café. Elliott har en egen karriär som elitspelare och företräder träning och tävling i vår styrelse. Elliott når ni genom att mejla till: This is a mailto link eller ringa på 070 4526269.

Suppleant är Emmelie Grund som vi ser som en egen "produkt". Emmelie har varit med i vår badmintonverksamhet sedan tidiga tonår och kombinerar nu studier på KTH med sina badmintonuppdrag. Kul för oss och er! Emmelie når ni genom att mejla: This is a mailto link.

Revisor är Ove Andersson som numera har badmintopn som bisyssla. Det var han som grundande föreningen 1965 som Östnora Badmintonklubb och vi är mycket tacksamma för hans stöd till vår fortsatta utveckling. Bisyssla? Ja, Ove är flitig biodlare med ett brinnande miljöintresse. Ove når ni genom att mejla: This is a mailto link eller ringa på 070 2190002.

 

Uppdaterad: 08 MAJ 2020 19:09 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info