Hoppa till sidans innehåll

Det är vi som stöder dig in din utveckling som badmintonspelare


Haninge Badmintonklubb skiljer på instruktion och träning. Läs mer om detta på: https://www.haningebmk.se/vadvigor/

Vi skiljer då även på instruktör och tränare. De som har en instruktionsutbildning har genomgått Badminton Swedens kurser Instruktör ”Badminton ABC” och ”BWF Shuttle Time”. De som har en tränarutbildning har genomgått samma utbildning och till denna kompletterat med ”Coach Level 1”, vilken är en internationell utbildning byggd på Badminton World Federations certifiering. Läs om badmintonförbundets utbildningar på: https://www.badminton.nu/Utbildning/fortranare/

Instruktör 1: Marcus Marjasin är instruktör och har genomgått ”Badminton ABC” och ”BWF Shuttle Time”. Marcus stöttar med detta i Badmintonskolans grupper.

Kommande instruktörer: Under förhösten 2020 kommer vi att tillsammans med Badminton Sweden utbilda Haninge Kommuns idrottslärare (54 st) och på så sätt skapa förutsättningar för badminton på schemat.

Tränare 1: Elliott Vinsa har genomgått ”Badminton ABC”, ”BWF Shuttle Time” och ”Coach Level 1”. Elliott fungerar som både instruktör och tränare och ansvarar tillsammans med Emmelie för vår Badmintonskola. Elliott når ni genom att mejla: This is a mailto link eller ringa på 070 4526269.

Tränare 2: Emmelie Grund har genomgått ”Badminton ABC”, ”BWF Shuttle Time” och ”Coach Level 1”. Emmelie fungerar just nu som instruktör i vår Badmintonskola, som hon ansvarar för tillsammans med Elliott, och vill växa in i rollen som tränare. Emmelie når ni genom att mejla: This is a mailto link.

Tränare 3: Mikael Hemmingberg har genomgått ”Badminton ABC”, ”BWF Shuttle Time” och ”Coach Level 1” – fast i en tidigare variant. Mikael är huvudansvarig för det vi lär ut i instruktion och träning och fungerar som resurs till badmintonskolan. Mikael kommer under hösten att försöka få igång fler grupper i fler delar av Haninge och Nynäshamns Kommuner. Mikael når ni genom att mejla: This is a mailto link eller ringa på 072 2516235.

Tränare 4: Hans Christensen har som Mikael genomgått ”Badminton ABC”, ”BWF Shuttle Time” och ”Coach Level 1” – fast i en tidigare variant. Hans kommer att stödja Mikael i den satsning vi gör i Haninge och Nynäshamns Kommuner och fungerar även han som resurs till Badmintonskolan. Hans når ni genom att mejla: This is a mailto link eller ringa på 070 5262578

Intresserad av att bli instruktör eller tränare? Hör av dig till Mikael eller mejla till: This is a mailto link

Uppdaterad: 08 MAJ 2020 19:41 Skribent: Hans Christensen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge BMK - Badminton
Mikael Hemmingberg, Gammelhagen 225
13767 Jordbro

Kontakt:
Tel: 0722516235
E-post: This is a mailto link

Se all info